schrijnwerker keukens
schrijnwerker keukens
schrijnwerker keukens
schrijnwerker keukens

De keukeninrichting

Een keuken moet handig en praktisch zijn in gebruik. U wil ze inrichten helemaal naar uw smaak en perfect passend bij uw interieur en uw levenswijze. U wil van uw keuken een echte eyecatcher maken!

Schrijnwerkerij Soontjens ontwerpt uw keuken op maat. Geen opeenstapeling van standaard kasten, maar een keuken die perfect aangepast is aan de beschikbare ruimte.
Wij demonteren en verwijderen uw oude keuken, passen de waterleiding en de elektriciteit aan, we vernieuwen uw vloer indien nodig. Valt de keuken wat klein uit en wilt u ze verruimen? Wij realiseren een aanbouw aan uw woning, of we verplaatsen wanden en gebruiken de beschikbare ruimte elders in de woning. 

Wij realiseren uw droomkeuken, van afbraak tot afwerking voeren we alles uit in eigen beheer. Alle materialen voor de kasten -massief of fineer hout, laminaat, volkern, melamine, folie, lakwerk-, het werkblad -natuursteen, composiet, corian, laminaat, massief hout-,... kunnen we leveren en plaatsen. We leveren en plaatsen alle merken van toestellen. Alles wordt gebruiksklaar afgeleverd, het genot van uw kookkunsten start bij de bereiding ervan!