Over ons

Schrijnwerkerij Soontjens vindt zijn oorsprong in 1960, toen de vader van de huidige zaakvoerder zijn schrijnwerkerij oprichtte in Wommelgem. De liefde voor het vak werd van vader op zoon met de paplepel meegegeven. Als hij niet op school zat stond Gerrit aan de zijde van zijn vader in het atelier. Vandaag staat Gerrit nog steeds aan dezelfde werkbank, met dezelfde passie voor het vak, maar met een hoop kennis en ervaring erbij.

Schrijnwerkerij Soontjens kent een lange traditie van nauwgezet persoonlijk contact met de klant. Het realiseren van de wensen van de klant staat centraal. Gerrit is met zijn jarenlange ervaring en zijn oog voor interieurinrichting de perfecte partner voor het realiseren van uw inrichtingswensen. Voor de volledige inrichting van uw woning kan u bij ons terecht. Van ingerichte keukens en badkamers tot maatkasten, dressings en parket. Ramen, deuren, tuinhuis,... kortom alle binnen- en buitenschrijnwerk. Kleine en middelgrote verbouwingen worden in eigen beheer gerealiseerd tot het gewenste resultaat, van afbraak tot volledige afwerking.

Onze klanten zijn onze referentie, tevreden klanten zijn een absolute must! Hebt u inrichtings- of verbouwingsplannen, aarzel niet ons vrijblijvend te contacteren, wij zoeken graag samen met u naar de realisatie die past bij uw smaak en uw budget.